Cum anulez / șterg un eveniment?
Ca să-ți anulezi evenimentul (dublură, nu mai are loc sau alt motiv), mergi la Evenimentele mele, dă clic pe Gestionează acest eveniment, apoi pe Anulează evenimentul (în dreapta jos, printre acțiuni).

Evenimentul este atunci șters și nu mai este accesibil, nici ție, nici participanților. Dacă e nevoie, duplică-l înainte (un eveniment anulat nu mai poate fi duplicat).
Actualizat în: 22/10/2026
Mulțumim!
