Articole despre: Întrebări generale

Cum îmi șterg contul Tirokdo?

Ca să-ți ștergi contul Tirokdo:

  1. Mergi la Contul meu (pictograma din dreapta sus).
  2. În partea de jos a paginii, dă clic pe butonul roșu Șterge-mi contul.
  3. Confirmă de două ori: această acțiune este ireversibilă.


Apoi ești deconectat.


Șterge-mi contul


Atenție: toate evenimentele pe care le-ai organizat sunt anulate și nu mai sunt accesibile, nici ție, nici participanților. Dacă un eveniment este în desfășurare, anunță-ți mai întâi participanții!



Ca să afli mai multe despre gestionarea datelor tale, vezi Unde găsesc condițiile de utilizare și politica privind datele?

Actualizat în: 22/10/2026

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!