Cum recuperez accesul la zona mea de participant?
După ce organizatorul a trimis invitațiile, fiecare participant primește un e-mail personal cu linkul către zona sa de participant.
Ai pierdut acest e-mail? Ai 2 opțiuni:
- roagă organizatorul să-ți retrimită e-mailul de invitație
- mergi la Participările mele și conectează-te (Google, Apple, LinkedIn, Facebook sau e-mail și parolă) cu adresa de e-mail cu care ai fost înscris. Dacă e prima dată, creează-ți un cont Tirokdo cu aceeași adresă. Apoi dă clic pe Deschide zona mea.
Actualizat în: 22/10/2026
Mulțumim!
