Artikelen over: Een evenement organiseren

Wat is het verschil tussen de 3 trekkingsmodi?

Wanneer je je evenement aanmaakt, kun je kiezen uit 3 trekkingsmodi.


Je kiest de modus op de pagina Start een trekking, onder Geavanceerde opties tonen > Trekkingsmodus.


De keuze van de trekkingsmodus in de geavanceerde opties


De gekozen modus bepaalt hoe de resultaten van de trekkingen aan de deelnemers worden onthuld.


🤫 Geheim tot de grote dag (standaard en aanbevolen modus - voorheen „Modus A”)

Elke deelnemer opent zijn of haar trekking en kent alleen de persoon die hij of zij verwent, in de deelnemersruimte.
Vanaf de grote dag kun je alle resultaten in 2 stappen onthullen:

  • alleen aan jou, de organisator (zichtbaar in Mijn evenementen)
  • aan alle deelnemers (zichtbaar in de deelnemersruimte) - met een e-mailmelding als je dat wilt


👀 Voor iedereen zichtbaar (voorheen „Modus B”)

De deelnemers zien wie aan wie een cadeau geeft zodra de trekkingen worden geopend in de deelnemersruimte. Geen geheimen, dus ook geen voorkennis mogelijk!


🎭 Dubbel mysterie (experimenteel - voorheen „Modus C”)

Om het spel spannender te maken: zelfs de Kerstman weet niet wie hij of zij verwent! Aan hem of haar om op onderzoek uit te gaan met de brief aan de Kerstman en de anonieme berichten om zijn of haar doelwit beter te leren kennen.
De naam van de getrokken persoon wordt onthuld:

  • zodra jij de resultaten aan alle deelnemers onthult (niveau 2),
  • en uiterlijk automatisch op de grote dag (zodat iedereen zijn of haar cadeau kan meenemen!).


Net als bij Geheim tot de grote dag kun je daarna alle resultaten onthullen, eerst alleen aan jou en daarna aan alle deelnemers.


Onthulling van de resultaten in de deelnemersruimte


Let op: de trekkingsmodus kun je niet meer wijzigen zodra de uitnodigingen zijn verstuurd.

Bijgewerkt op: 22/10/2026

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!